"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Adecco ‘CEO voor een maand’ in 30 landen

Adecco lanceert opnieuw haar initiatief  ‘CEO voor een maand’ in 30 landen. Kandidaten afkomstig van over de hele wereld krijgen de kans te ervaren hoe het is om ‘CEO’ van Adecco te zijn in hun land.

Eén kandidaat zal ook werken met de CEO van de Group, Patrick De Maeseneire.

Vorig jaar werd Paola Ospina gekozen tot ‘CEO voor een maand’. “Het was een grote kans voor mij, mijn leven is erdoor veranderd,” zegt zij. Paolo heeft inmiddels een baan aangeboden gekregen bij Adecco in Spanje.

CEO voor een maand 2015
Jongeren van over de hele wereld kunnen zich aanmelden via de ‘CEO for One Month’ App. In eerste instantie worden ‘CEO’s’ uit 30 landen geselecteerd. Tijdens de zomer zijn ze één maand stagiair bij plaatselijke Adecco Country Managers. De 10 meest succesvolle kandidaten gaan door naar de ‘CEO for One Month’ Boot Camp, waarna één kandidaat tot winnaar wordt bekroond. In september start zijn maand als CEO.

Jeugdwerkloosheid
Patrick de Maeseneire: “Jeugdwerkloosheid is nog steeds een van de grootste zorgen in de wereld van vandaag. Met het ‘CEO for one month’ programma helpt Adecco jongeren hun inzetbaarheid op de arbeidsmarkt te verbeteren.”

Bron: Adecco, 24 februari 2015

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.