"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Teamflex Personeelsdiensten biedt opleiding voor chauffeurs

Teamflex Personeelsdiensten, actief in transport en logistiek, GWW, Bouw en Techniek bestaat 10 jaar in 2015.

Belangrijke pijler in de dienstverlening voor komende jaren is een opleidingsaanbod onder eigen regie. Met onder andere op maat gemaakte assessments, een eigen rijschool voor chauffeursopleidingen en leer-werkbanen wil Teamflex een belangrijke bijdrage gaan leveren aan nieuwe doorstroom van logistiek talent naar chauffeursfuncties binnen de sector transport en logistiek.

100 leerplekken voor chauffeurs
Als kickoff gaat Teamflex in 2015 en 2016 zo’n 100 opleidingsplaatsen voor chauffeurs aanbieden. Kandidaten gaan uiteraard een uitgebreid assessment traject in en kunnen na of zelfs tijdens de opleiding rekenen op een baangarantie. In nauwe samenwerking met diverse opdrachtgevers worden de opleidingskandidaten in de vorm van stageprojecten al tijdens de opleiding opgeleid in specifieke deelmarkten als bijvoorbeeld luchtvracht en winkeldistributie. Op deze manier worden kandidaten gericht begeleid naar de praktijk.

Bron: Teamflex, januari 2015

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.