"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Sligro Food Group kiest voor HOBIJ

Sligro Food Group en HOBIJ hebben een nieuwe overeenkomst afgesloten voor de inleen van flexkrachten. Dagelijks werken gemiddeld 325 flexkrachten in de magazijnen en de productiebedrijven van Sligro Food Group

Tot eind 2014 liep de inleen van deze uitzendkrachten via drie partijen, waarbij HOBIJ ongeveer 70% voor haar rekening nam. Met de nieuwe overeenkomst legt Sligro Food Group de regie van het inleenproces tot 2018 volledig in handen van HOBIJ.

Sligro en HOBIJ samenwerking inleen flexkrachten

Sligro Food Group maakt vooral gebruik van uitzendkrachten op de distributie- en bezorgcentra en binnen de productiebedrijven, op achttien locaties verspreid door Nederland. De marktleider in de Nederlandse foodservice had al langer de behoefte om de inleen te centreren via één partij die als intermediair en katalysator optreedt in het proces. “Wij zochten een partner die deze rol van ‘master vendor’ invult”, zegt Nick van Sante, adjunct-directeur P&O Sligro Food Group. “Na een uitvoerig tendertraject met een groot aantal partijen, viel onze keuze wederom op HOBIJ. De samenwerking wordt nu uitgebreid naar 100% van onze behoefte, waarbij HOBIJ gebruikmaakt van diverse back-uppartijen.”

Modelklant
Han van Horen, directeur van HOBIJ, is erg blij met de overeenkomst. “Sligro is voor ons niet alleen een grote opdrachtgever, maar ook een modelklant. Zij vinden, net als wij, dat uitzendkrachten dezelfde behandeling verdienen als vaste medewerkers en handelen daar ook naar. Onze mensen werken daarom erg graag voor Sligro.”

Bron: HOBIJ Persbericht, 9 januari 2015

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.