"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Miek van Geenhuizen naar Payper HRM & Payroll

Oud hockey international Miek van Geenhuizen maakt een “comeback” in topsport en heeft zich exclusief verbonden aan Payper HRM & Payroll.

Miek: “Payper heeft een verrassend inspirerende spirit, die past bij mijn persoonlijke drijfveren. Hoewel ik niet meer op het hoogste niveau hockey, heb ik nog altijd de drive om te scoren op topniveau. Dat Payper scoort bleek eind 2014 wel met de verkiezing als gouden FD Gazelle, één van de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Het bedrijf groeit niet alleen hard, maar heeft vooral oog voor mensen, innovatie en kwaliteit. Groeien op kwalitatieve gronden. Dat is wat mij persoonlijk zeer aanspreekt”, aldus de enthousiaste Van Geenhuizen vanuit haar nieuwe werkplek in het WTC in Amsterdam.

Miek van Geenhuizen, hockey kampioen

“De dienstverlening van Payper is een andere interesse van me. HRM, ondernemerschap, bedrijfskunde hebben mijn volle aandacht. Zo ben ik momenteel bezig met een bachelor Bedrijfskunde. En nu gaan we bouwen aan een nieuwe vestiging van Payper in Amsterdam. Helemaal mijn ding om de competitie aan te gaan!”, aldus de oud international.

Over Miek van Geenhuizen
Miek van Geenhuizen (1981) speelde 164 interlands, waaronder enkele gouden finales en maakte een glansrijke clubcarrière mee in de Nederlandse Hoofdklasse. Ze werd met het geroemde Oranje dames hockeyteam Europees-, Wereld- en Olympisch kampioen. Miek debuteerde op 14-jarige leeftijd bij Oranje Zwart in haar geboortestad Eindhoven. Via Den Bosch, Laren, Amsterdam en HDM sloot ze haar professionele hockeyleven af in Rotterdam. In de zomer van 2014 nam ze afscheid van het allerhoogste niveau in de hockeysport. Miek gaat nu, een half jaar na haar afscheid, aan de slag als business consultant bij Payper HRM&Payroll, om klanten te boeien en binden door middel van de dienstverlening van het HR bedrijf.

Payper, your people’s employer
Payper, your people’s employer biedt hrm diensten en oplossingen voor het uitbesteden van flexibele en vaste medewerkers, via hr tools als bijvoorbeeld payrolling in branches als, industrie, logistiek, zorg, horeca, retail en beveiliging. Daarbij handelt Payper vanuit het principe van “goed werkgeverschap”. Tevens biedt Payper backoffice services aan zelfstandig uitzendbureaus.

Bron: Payper.nl, 16 januari 2015

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.