"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Olympia sponsort ‘BNR Gangmakers’

‘BNR Gangmakers’ is wekelijks op woensdag te volgen om 19:00 uur op BNR Nieuwsradio. Olympia Uitzendbureau is de sponsor van het programma.

Lokale ondernemers zijn de gangmakers van de economische groei van Nederland. BNR Gangmakers trekt letterlijk het land in en doet elke week een andere regio aan. De BNR radiostudio wordt neergezet in winkelstraten, stadhuizen, bij lokale ondernemers en andere drukke publieke plaatsen. In het programma discussiëren lokale ondernemers met politici, betrokkenen en stakeholders over actuele ondernemerszaken, onder leiding van BNR presentator Maarten Bouwhuis. Via de interruptiemicrofoon kan ook het publiek zich mengen in de discussie. De eerste uitzending komt vanuit de Verkadefabriek in Den Bosch, waar o.a. gesproken gaat worden over werkgeverslasten in 2015.

Sjors Fröhlich, hoofdredacteur BNR Nieuwsradio: “BNR Gangmakers biedt lokale ondernemers een podium om te laten horen wat zij belangrijk vinden, waar zij behoefte aan hebben en waar zij tegen aan lopen. Wat speelt er bij hun in de regio – en wat vinden ze daarvan? Wat betekenen de kabinetsplannen concreet voor hen? En wat zijn hun ideeën om de Nederlandse economie vooruit te helpen? Ik ben blij met de ondersteuning van Olympia. Dit bedrijf kiest naast landelijke klanten ook duidelijk voor de lokale aanpak met veel fysieke vestigingen.”

Olympia Uitzendbureau, Steven Gudde, Manager Marketing en Innovatie: “Al een aantal jaar is Olympia verbonden aan BNR Nieuwsradio (voorheen als sponsor van BNR De Klantenshow) en wij zijn trots dat we samen een volgende stap gaan zetten. Dagelijks spreken wij met klanten over de voelbare veranderingen in de arbeidsmarkt en de economie. We horen wat zij belangrijk vinden en waar zij tegen aan lopen. Naast de landelijke ontwikkelingen, gebeurt er heel veel in de regio waar we van kunnen leren. Het is mooi dat we nu diezelfde lokale ondernemer ook een podium kunnen bieden om mee te praten over de manier waarop landelijke ontwikkelingen lokaal vorm krijgen. Daar laten we ons graag door inspireren.”

Bron: BNR, 6 januari 2014

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.