"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Brainnet neemt Infraflex over

Brainnet, specialist op het gebied van flexibele inhuur van personeel, heeft Infraflex overgenomen.

Met deze overname vergroot Brainnet haar marktaandeel en kan ze een nog substantiëlere rol vervullen in het verder transparant maken van de markt van inhuur van flexibel personeel.

Infraflex is gespecialiseerd in het inhuren van ingenieurs en technisch personeel voor de sectoren rail en infra. Infraflex werd in 1997 opgericht door Grontmij Nederland BV, HaskoningDHV BV en Movares Nederland BV. Deze drie organisaties verkopen hun aandelen aan de holding waaronder Brainnet valt (VVM Beheer BV). Na verkoop van hun aandelen blijven ze nog vijf jaar als afnemer aan Infraflex verbonden. Over de verkoopsom van de transactie wordt geen mededeling gedaan. Lees meer

Brainnet
Brainnet is vooral actief in de sectoren financiële dienstverlening, energie, zakelijke dienstverlening, onderwijs en de bouw. De snelgroeiende onderneming won zowel in 2012 als 2013 een FD Gouden Gazellen-Award.

Directeur Brainnet, Arno Lugthart: “Alleen door ons marktaandeel te vergroten, kunnen we onze missie: gelijke kansen voor zzp’ers en leveranciers van flexibel personeel verder uitdragen.

Wij vinden het niet meer dan logisch inhuurders 100% inzage te bieden in tarieven, marges en kosten. Wij willen een gelijk speelveld creëren in deze markt voor alle aanbieders van flexibele arbeid.

De overname van Infraflex past goed in onze groeistrategie. Onze oorsprong zit in het regisseren van inhuurprocessen en het maximaal ontzorgen van klanten door voor hen alle zorg rondom juridische, fiscale en arbeidsrechtelijke aansprakelijkheden weg te nemen. Infraflex is onder de naam Myflex actief als Managed Service Provider en sterk gespecialiseerd in werving en selectie van interimmers, zzp’ers, contractors en freelancers en bedient andere sectoren dan Brainnet. Daarnaast is Infraflex ook actief in Werving & Selectie en Recruitment Process Outsourcing. Door onze specialismen in elkaar te schuiven, kunnen wij onze dienstverlening verbreden en verder professionaliseren en zullen we in meer branches actief zijn. Bovendien realiseren we substantiële groei.”

Zowel de medewerkers als alle activiteiten van Infraflex zijn door Brainnet overgenomen.

Bron: Brainnet, 6 januari 2015

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.