"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Dag van de Uitzendondernemer 2015

Op donderdag 26 maart 2015 organiseert Pay for People voor de derde keer de Dag van de Uitzendondernemer.

Ook dit jaar staan er weer interessante sprekers op het programma, kunnen deelnemers hun vakkennis en vaardigheden opfrissen en uitgebreid met elkaar van gedachten wisselen. Dit jaar is gekozen voor het Wereldmuseum in Rotterdam als locatie.

Wereldmuseum in Rotterdam

Naast de workshops en lezingen, zijn een informatiemarkt en een ondernemerslunch aan het programma toegevoegd. Uit de wereldkeuken van het museum worden heerlijke gerechten geserveerd. Tijdens deze derde editie van de Dag van de Uitzendondernemer zal een bijzondere gast aanschuiven. Wie, dat blijft nog even een verrassing.

Presentator Marijke Roskam
Na de ondernemerslunch zal de Dag van de Uitzendondernemer officieel worden geopend. Marijke Roskam, bekend van radio en tv, zal de opening verrichten en de aanwezige uitzendondernemers eens goed aan de tand voelen zodat, zoals zij zelf zegt, ‘iedereen na afloop een inzicht rijker is’. Marijke Roskam is onder meer presentatrice van de BNR radioprogramma’s Eyeopeners, BLT en Zakendoen Met. Hierdoor is zij goed ingevoerd op de onderwerpen innovatie, ondernemerschap, economie, zorg en de arbeidsmarkt.

Kennis en vaardigheden opfrissen
Deelnemers kunnen op deze dag ook kiezen voor kennistrainingen van onder meer Artra Arbeidsmarkttrainingen, aanschuiven bij trendwatcher Samir ter Lüün en professioneel lifehacker Martijn Aslander en van Roeselien Wekker leren om goed te pitchen. Online Recruitment specialist Jacco Valkenburg deelt de geheimen van goede online werving. Na afloop is er gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen tijdens de afsluitende borrel. Na de Dag van de Uitzendondernemer mogen deelnemers in het Wereldmuseum de collectie Goud der Goden gratis bezoeken.

Aanmelden
Wie zich wil aanmelden voor de Dag van de Uitzendondernemer op donderdag 26 maart 2015, kan dat doen via de website www.uitzendondernemer.nl.

Bron: Pay for People, 13 januari 2015

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.