"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Holland Payroll sluit contract met PSCNaar website Holland Payroll

2 december 2010

Holland Payroll, Preferred Supplier van FME, heeft haar backoffice volledig uitbesteed aan HelloFlex People Services

Dankzij mantelovereenkomsten met Holland Payroll, Adecco, Luba en OTTO is de Flexdienst van FME CWM, de branchevereniging van technologische bedrijven in Nederland, per 1 december jl. gelanceerd. De leden van FME krijgen hiermee toegang tot advies hoe ze de inzet van flexibele arbeidskrachten kunnen optimaliseren en tevens de kosten kunnen beperken. Holland Payroll verzorgt de payroll-dienstverlening aan de leden van het FME.

Holland Payroll
Holland Payroll heeft gekozen voor samenwerking met het Payroll Service Centre omdat hierdoor de laagste (verwerkings)kosten kunnen worden gerealiseerd. HelloFlex People is een werkmaatschappij van FlexService Holding. “De combinatie FME en Holland Payroll zal een belangrijke en blijvende invloed hebben op de flexibilisering in de technologische sector in Nederland. Wij zijn zeer verheugd dat wij daar een bijdrage aan kunnen leveren met een foutloze backoffice en de laagste kostprijs in de markt,” aldus Marcel Reijmers, operationeel directeur van het HelloFlex People.
Sake Bosma, algemeen directeur Holland Payroll: “Wij kiezen er bewust voor om de verwerking uit te besteden, want alleen daardoor kunnen we de laagste kostprijs bieden aan de leden van het FME. Niet alleen de kostprijs is voor ons interessant, ook de unieke kennis en kunde van het HelloFlex People geeft ons het vertrouwen in een langdurige samenwerking.”

Ondertekening contract

Han R. de Groot, algemeen directeur FlexService, Marcel Reijmers, operationeel directeur HelloFlex People, Reinout Sickler, Holland Payroll en Sake Bosma, algemeen directeur Holland Payroll

Gerelateerd nieuws
01-12-10 FME start Flexdienst technologische industrie
01-12-10 Vakorganisaties verwerpen FME flexplan

Bron: HelloFlex People en Holland Payroll, 2 december 2010

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.