"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Henry Schirmer voorgedragen als CFO van Randstad

De Raad van Toezicht van Randstad Holding heeft Henry Schirmer voorgedragen als Chief Financial Officer en lid van het Executive Board.

Schirmer is op dit moment Executive Vice President Finance van Unilever Europe. Als de aandeelhouders akkoord gaan volgt hij Robert Jan van de Kraats op tijdens de jaarlijke aandeelhoudersvergadering op 27 maart 2018.

Henry Schirmer, RandstadHenry Schirmer
Henry Schirmer (53), geboren in Duitsland, werkt sinds 1990 bij Unilever, waar hij uitgebreide internationale ervaring opdeed in financiële rollen. Hij is lid van de Raad van Bestuur van General American Investors en de non-profitorganisatie Results for Development.

Robert Jan van de Kraats
Robert Jan van de Kraats werkt sinds 2001 bij Randstad als CFO en lid van het Executive Board. Zijn vierjarige service agreement loopt nog tot eind 2019. Vanaf maart 2018 werkt hij samen met Henry Schirmer aan een soepele overdracht en richt hij zich op zijn operationele verantwoordelijkheden. In 2019 fungeert hij als adviseur voor de Raad van Toezicht.

Bron: Randstad Holding, 10 november 2017

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.