"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Geo van der Wilk wordt CEO Myler

Myler benoemt Geo van der Wilk tot nieuwe CEO

Ter ondersteuning van een nieuwe fase binnen de groeistrategie heeft Myler Geo van der Wilk aangesteld als de nieuwe chief executive officer (CEO).

Geo van der Wilk, sinds 1 april 2015 werkzaam als COO van Myler, heeft recentelijk het stokje overgenomen van oprichter Toon van Bodegom als CEO.

Het afgelopen jaar heeft Van der Wilk de overname van Jenrick door Myler nauwgezet gecoördineerd, zodat de gecombineerde organisatie nog meer kan betekenen voor haar klanten. Voor Myler was Van der Wilk onder andere werkzaam als CEO Benelux bij Fujitsu en als Divisiedirecteur Industry, Distribution and Transport bij Logica, de voorganger van CGI. Hij heeft uitgebreide ervaring in de ICT-dienstverlening en staffing.

Van der Wilk zal als CEO van Myler zorgdragen voor de verdere ontwikkeling en groei van de onderneming en voor de continuering van de beste service richting de klanten van Myler. Van Bodegom treedt terug uit de dagelijkse operatie. Hij is naast H2 Equity Partners aandeelhouder van Myler.

Bron: Myler, 13 oktober 2016

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.