loading
views

PSC Q3 2015: + 46%

PSC | platform voor intermediairs ziet haar omzet in het derde kwartaal van 2015 groeien met 46% ten opzichte van het derde kwartaal van 2014 tot € 14,6 miljoen.

Structurele groei
Al jaren groeit de omzet van PSC. Dit is enerzijds dankzij nieuw aangesloten intermediairs en anderzijds door de groei van reeds aangesloten intermediairs.

Nieuwe dienstverlening
PSC heeft het afgelopen kwartaal haar dienstenpakket verder uitgebreid. Intermediairs kunnen steeds meer activiteiten uitbesteden aan PSC en daarmee kiezen voor verdere ontzorging in de administratie. Onbezorgd op vakantie gaan behoort nu ook tot de mogelijkheden. Met de vakantieservice neemt PSC tijdelijk extra administratieve werkzaamheden uit handen, zoals het registreren van nieuwe contracten.

Operational excellence
PSC streeft naar een maximale automatisering in de backoffice, met als doel een zo laag mogelijk foutpercentage. De uitzendsoftware die we hier voor inzetten, FlexService, wordt continue verbeterd. Met als resultaat een steeds grotere efficiency.

Online tools voor intermediairs
PSC stelt ook steeds meer online sourcing tools beschikbaar aan haar intermediairs. We maken hierbij gebruik van het uiterst moderne cloud platform HelloFlex. Doel is onze intermediairs maximaal te ondersteunen op het gebied van de commercie en het effectief bemiddelen van flexwerkers. HelloFlex biedt gebruiksvriendelijke sourcing management software waarmee onze intermediairs zich online kunnen profileren, traffic kunnen genereren en hun omzet kunnen verhogen. De online tools van HelloFlex zijn geschikt voor het gebruik op de mobiele telefoon.

Exclusieve focus op intermediairs
PSC levert platform services aan ondernemende intermediairs in de flexmarkt, op basis van eigen ontwikkelde software. Hierdoor kan PSC een efficiënte en hoogwaardige dienstverlening realiseren.

Bron: PSC, 1 oktober 2015

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek