Verkiezing meest talentvolle starter in de flexbranche

0
154

Verkiezing meest talentvolle starter in de flexbranche
Starter van het Jaar
Anderz, artra, Bureau Cicero en VRF Advocaten organiseren in 2021 voor de eerste keer de verkiezing van Starter van het Jaar in de flexbranche.

Alle startende uitzend, detacherings- en payrollorganisaties (flexorganisaties) worden uitgedaagd mee te dingen naar de award Starter van het Jaar 2021.

Wat is de verkiezing Starter van het Jaar?
De Starter van het Jaar is de onderscheiding voor de meest veelbelovende en talentvolle start-up binnen de flexbranche. Alle flexorganisaties die zijn gestart in de periode 1 januari 2019 tot nu toe kunnen gratis deelnemen.

Waarom Starter van het Jaar?
De flexbranche is van groot belang voor de Nederlandse economie en arbeidsmarkt. In Nederland zijn duizenden bedrijven als uitzendbureau, payrollonderneming of detacheringsbedrijf ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK). Jaarlijks zijn er honderdduizenden uitzendkrachten, payrollkrachten en gedetacheerden aan de slag. De behoefte aan een flexibele schil van arbeid neemt nog altijd toe en flexorganisaties voorzien in die behoefte. Jaarlijks starten er duizenden flexorganisaties. Om deze startende ondernemingen te waarderen en te (onder)steunen, organiseren Anderz, artra, Bureau Cicero en VRF Advocaten gezamenlijk de verkiezing Starter van het Jaar. Uiteindelijk heeft de flexbranche er belang bij dat iedere flexorganisatie een vliegende start krijgt. Niet alleen op het gebied van sales, maar ook als het gaat om talentontwikkeling en een juridisch goed fundament.

Hoe gaat het in zijn werk?
De voorwaarden voor deelname zijn eenvoudig, namelijk:
– De flexorganisatie moet gestart zijn in de periode 1 januari 2019 tot nu.
– De flexorganisatie moet beschikken over een aansprekende en goed werkende website voor zowel opdrachtgevers als kandidaten.
– De flexorganisatie moet minimaal vijf kandidaten hebben geplaatst.
– De flexorganisatie moet een social media strategie hebben en actief aanwezig zijn op minimaal twee social media kanalen.
– De flexorganisatie moet over onderscheidend vermogen beschikken.
– De flexorganisatie laat goed werkgeverschap zien, toont toekomstvisie, ondernemerschap en groei.

De flexorganisatie kan zich van 1 juli t/m 14 oktober 2021 inschrijven op: www.startervanhetjaar.nl

Procedure
Na de aanmelding wordt een eerste groep op basis van het interview, de website en de online uitingen geselecteerd. Uit deze groep worden de tien runners-up gekozen. Deze tien organisaties worden uitgenodigd voor het verkiezingsevent op 4 november 2021. De runners-up worden tijdens het event geïnterviewd over hun visie, ondernemerschap en goed werkgeverschap.

De verkiezing
Op donderdag 4 november 2021 wordt tijdens een feestelijk event de Starter van het Jaar 2021 gekozen. Tijdens de finale pitchen de laatste finalisten en wordt op basis van de voorrondes en de pitch de winnaar gekozen. De winnaar ontvangt naast de Award een prijzenpakket bestaande uit:
– Kennistrainingen ter waarde van € 1.000,– van artra, de opleider voor arbeidsmarktprofessionals.
– Toolbox met alle benodigde juridische documenten aangeboden door VRF Advocaten.
– Uitzendscan uitgevoerd door Bureau Cicero.
– Tablet aangeboden door Anderz.
– Een online mediabudget ter waarde van € 2.500,–.
– Vier adviesgesprekken (één uur per adviesgesprek per gebied) op het gebied van management, marketing, juridische vragen en financieel advies ter waarde van € 1.500,–.
– Korting op het NBBU-lidmaatschap gedurende het eerste jaar.