TRIXXO neemt Gronings uitzendbureau Flex Correct over

0
413

TRIXXO neemt Gronings uitzendbureau Flex Correct over

TRIXXO Nederland, gespecialiseerd in flexwerk, telt ondertussen 13 kantoren in Nederland. Het bedrijf is aan zijn vijfde overname in 12 maanden toe. Met de overname van Flex Correct zetten ze hun eerste stap richting het noorden van Nederland.

Grote uitdagingen voor Flex Correct
“We zijn niet de mensen om 3 of 4 vestigingen te openen. Om de uitdaging erin te houden zochten we een partij die ons kon helpen met het doorbreken van dat plafond. Ons gevoel bij TRIXXO zat meteen goed”, aldus medeoprichter van Flex Correct, Arjen Wezeman. “We zijn in november in contact gekomen via een bedrijfsmakelaar. Kort daarna volgde er een eerste gesprek en nog dezelfde dag bezegelden we onze overname met een handshake. De ondertekening gebeurde zelfs op oudejaarsdag.” Met de komst van TRIXXO komt Flex Correct in een Nederlandse holding van meer dan 55 miljoen terecht. De opportuniteit om meer kantoren in de regio van Groningen te openen staat door deze overname dus op de kaart. Op korte termijn zal Flex Correct onder de naam van TRIXXO opereren.

Specialisatie in buitenlandse flexwerkers
Flex Correct is werkzaam in twee grote vakgebieden. Flex Correct zelf is gespecialiseerd in het uitzenden van binnenlandse uitzendkrachten. De tak Continuum is gespecialiseerd in het uitzenden van buitenlandse uitzendkrachten. Over deze twee firma’s zenden ze vooral personeel uit in de bouwsector en techniek. CEO TRIXXO Jobs, Frank Vliegen: “Het is vooral de buitenlandse tak die voor ons nieuw is. Flex Correct heeft een mooi aanbod aan buitenlandse uitzendkrachten in de scheepsbouw en de elektrotechniek. De kwaliteit die ze in dat domein leveren is voor ons heel leerrijk en een pad dat we verder willen uitbouwen.”

Een nieuw management
Tot en met september is er een warme overdracht. “TRIXXO wil dat we op individueel niveau langer blijven samenwerken,” zegt Ronald Alberts, medeoprichter van Flex Correct. “Daarover hebben we de volgende periode gesprekken. Dat zal dan gaan over onze persoonlijke ambities en welke rol TRIXXO voor ons ziet.”

Binnenkort zal CEO Frank Vliegen veel minder betrokken zijn bij de Nederlandse activiteiten. “Eind dit jaar openen we in Utrecht ons nieuw hoofdkwartier en binnenkort start ons nieuw managementteam. Vanaf mei zal dit team autonoom de operaties in Nederland leiden”, vertelt hij. TRIXXO Nederland heeft de ambitie om hun omzet op korte termijn te verdubbelen tot 110 miljoen euro. Dat zal gebeuren via een evenwichtige combinatie van organische groei en overnames.

Bron: TRIXXO, persbericht 8 april 2022

Lees ook
Belgische uitzender TRIXXO neemt JAMwerkt over
Mainwork overgenomen door Belgische uitzender TRIXXO
Flexpoint Group verkoopt CLIXXS aan TRIXXO