De Staffing Groep neemt People4Office over

0
178

De Staffing Groep, bekend van onder meer marktleider IT-Staffing, heeft recruitmentspecialist People4Office uit Amsterdam overgenomen.

Door de combinatie van expertise en activiteiten van beide bedrijven wordt een bredere recruitment dienstverlening aan opdrachtgevers voor zowel vast als flex gerealiseerd. De activiteiten van People4Office worden voortgezet onder dezelfde naam. Daarmee wordt People4Office het vierde merk van De Staffing Groep.

De Staffing Groep is gespecialiseerd in recruitment, contractbeheer en ondersteuning van interim professionals. People4Office voorziet in Recruitment Process Outsourcing waarbij recruiters op locatie bij de klant werken en zoeken naar professionals voor een vast dienstverband.

De Staffing Groep overname Peope4Office

Wessel van Alphen jr., directeur van De Staffing Groep: “We zien bij organisaties dat vast en flex zich steeds meer vermengen. Tegelijk ervaart men in toenemende mate problemen om hiervoor de juiste mensen te vinden. Door onze expertises te combineren bieden we organisaties nu een oplossing voor hun volledige capaciteitsvraag.”

Oprichtster Margriet Koerts van People4Office: “Door samen verder te gaan spelen we in op de behoefte van onze klanten om in hun zoektocht naar tijdelijk én vast personeel ontzorgd te worden. Ik ben ervan overtuigd dat we een mooie toekomst tegemoet gaan.”

Bron: De Staffing Groep persbericht, 8 mei 2018