"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

SEU onderzoekt kennisbehoefte in flexbranche

SEU onderzoekt kennisbehoefte in flexbranche

De flexbranche is een dynamische markt die zich door toenemende flexibilisering en de vele wijzigingen in wet- en regelgeving continue ontwikkelt. Dit vraagt om intercedenten met een gedegen en up-to-date kennisniveau om zo de kwaliteit van de branche te waarborgen. De Stichting Examens Uitzendbranche (SEU) is daarom in februari een onderzoek gestart onder werkgevers en medewerkers binnen de flexbranche. Doel is de behoefte aan opleiding, kennisontwikkeling en certificering te inventariseren.
Nigel Pracht
Meehelpen met dit onderzoek? Dat kan!
De komende maanden buigt communicatiestudent Nigel Pracht zich over dit vraagstuk. Binnenkort benadert Nigel SEU werkgevers, deelnemers én niet deelnemers aan de SEU examens met het verzoek een korte vragenlijst in te vullen. Bent u geïnteresseerd en wilt u een directe link naar de enquête ontvangen? Neem dan contact op met Nigel Pracht via info@seu.nl o.v.v. ‘onderzoek flexbranche’. Ook ideeën en/of aanbevelingen zijn van harte welkom!

Bron: SEU, 26 maart 2019

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.