AB Oost overname FlexVet, specialist veterinaire uitzendbranche

0
488

De Coöperatieve Vereniging Agrarische Bedrijfsverzorging U.A. (AB Oost) gevestigd te Almen deelt mede dat zij FlexVet B.V. gevestigd te Haaksbergen heeft overgenomen.

Martin Engbers, algemeen directeur van AB Oost, licht toe: “We zijn enthousiast over de mogelijkheid om een toonaangevende speler te worden in de veterinaire flexibele markt. FlexVet is een uitstekend bedrijf met ervaren en toegewijde medewerkers en een goede strategische fit voor AB Oost. Gezien onze ambitie in het professionele segment, waarderen we de propositie van FlexVet in het bijzonder. Ik weet zeker dat we samen sterker zullen zijn en dat de overname onze werknemers meer kansen zal geven om te groeien en zich verder te ontwikkelen.”

De activiteiten van Flexvet worden onveranderd voortgezet vanuit de hoofdvestiging van Flexvet te Haaksbergen. AB Oost heeft de ambitie met Flexvet de komende jaren verder te groeien in de huidige veterinaire uitzendbranche.

Over AB Oost
AB Oost is een moderne coöperatieve uitzendorganisatie voor organisaties in de Agri en Food sector. Dagelijks zijn er ruim 3500 medewerkers via AB Oost aan het werk in de volgende sectoren: landbouw, tuinbouw, foodsector, bouw, logistiek, groenvoorziening, GWW, zakelijke dienstverlening en de veterinaire sector.

Over FlexVet
FlexVet B.V. is marktleider in de veterinaire uitzendbranche in Nederland. FlexVet is gespecialiseerd in Werving- & Selectie, Detachering en Payroll van dierenartsen, paraveterinairen en overig veterinair personeel voor dierenartspraktijken, farmacie, onderwijs en de overheid (NVWA).

Bron: AB Oost, 1 maart 2018, zie ook FlexVet