Luba opent vestigingen in Amstelveen, Zaandam en Gorinchem

0
220

Luba Uitzendbureau blijft groeien. In de eerste weken van januari opende Luba haar deuren in Amstelveen, Zaandam en Gorinchem.
Luba
Dit zijn plaatsen met een levendig midden- en kleinbedrijf en sterke groei in vacatures. Luba heeft nu 49 vestigingen en een nog dichter netwerk in de provincies Noord- en Zuid-Holland.

Luba richt zich op vacatures en werkzoekenden tot en met mbo-plusniveau in de sectoren industrie/logistiek, magazijn/productie, administratie en zorg. Doordat Luba sterk is in het bedienen van het mkb, ziet zij veel mogelijkheden tot samenwerking in Amstelveen, Zaandam en Gorinchem.

Daarnaast speelt de uitzender graag een maatschappelijke rol voor werkzoekenden. Naast het vinden van een baan in de buurt, helpt Luba werkzoekenden onder meer bij het opstellen van hun cv en motivatiebrief of het voorbereiden op het sollicitatiegesprek. Ook zet Luba in op de ontwikkeling van flexwerkers door middel van opleiding, zodat zij een sterkere positie op de arbeidsmarkt krijgen.

Luba Groep biedt met diverse ondernemingen allround en specialistische personeelsdiensten op het gebied van uitzenden, inhouse-dienstverlening, werving & selectie en detachering. Luba Groep is onderdeel van Agilitas, dat onder Proman valt.

Bron: Luba Groep, 20 januari 2020