Jobplatform StepStone heeft Cammio overgenomen

0
178

Het online jobplatform StepStone heeft Cammio, een expert op gebied van videorecruitmentoplossingen, overgenomen.

Cammio biedt innovatieve video oplossingen voor het volledige sollicitatieproces, van engagement en interviews tot de selectie en onboarding van nieuwe medewerkers.

De videofunctionaliteit wordt al sinds april door StepStone aan recruiters in meerdere landen aangeboden, maar nu wordt Cammio als vast onderdeel in het StepStone productportfolio geïntegreerd. StepStone zal zo het aanbod op gebied van video gebaseerde processen met Cammio uitbreiden en ook andere innovaties op gebied van videotechnologie in de talent journey ontwikkelen.

Cammio werd in 2013 door Walter Hueber (CEO) en Bas Dirkse (CTO) opgericht. Cammio telt gerenommeerde bedrijven uit de meest uiteenlopende branches vanuit heel Europa tot zijn klanten en wordt over de hele wereld gebruikt.

Verspreid over den Haag en Düsseldorf telt het bedrijf in totaal 20 medewerkers, die ook na de overname door de StepStone groep onder leiding zullen blijven staan van Walter Hueber.

“We kijken ernaar uit vanaf nu samen met de StepStone groep recruitmentprocessen met innovatieve video oplossingen te ondersteunen. Door de samenwerking kunnen wij het potentieel van onze tool nog verder uitbouwen en samen onze internationale groeistrategie aandrijven”, aldus Hueber.

Bron: StepStone en Cammio, 18 mei 2020