Ik Blink Groep neemt Spaanse Temporales over

0
189

Begin oktober zette Joost Fiévez, CEO en eigenaar van Ik Blink Groep, zijn handtekening onder de overeenkomst van de overname van het Spaanse Temporales.

Ik Blink Groep
Dit recruitmentbureau bemiddelt Zuid-Europese mensen naar  banen in Noord-Europa. Door de overname van Temporales heeft de Ik Blink Groep een sterke, strategische positie in de internationale recruitmentmarkt.

Inspelen op de Europese kloof tussen personeelstekort en werkloosheid
Temporales speelt volgens het persbericht al 10 jaar in op de kloof tussen het personeelstekort in Noord-Europa en de beschikbaarheid van arbeidspotentieel in Zuid-Europa en Latijns-Amerika. Vanuit de vestigingen in Madrid, Lissabon en Athene bemiddelt

Temporales jaarlijks ruim 6000 mensen naar banen in Nederland en Duitsland. Temporales helpt jongeren aan banen binnen de sectoren Logistiek & Industrie, Hospitality, Zorg, Techniek, Finance en IT.

‘Met Temporales voegen we een 7e label toe aan het portfolio van de Ik Blink Groep. Hiermee zijn we een internationale organisatie, en komt een langgekoesterde droom uit voor mij als Nederlander met Spaanse roots. Door de overname kunnen we met de Ik Blink Groep nog beter onze missie nastreven en een antwoord geven op de alsmaar toenemende vraag naar kwalitatief en duurzaam personeel’, aldus Joost Fiévez, CEO en eigenaar van de Ik Blink Groep.

Over de Ik Blink Groep
De Ik Blink Groep is ruim 5 jaar actief in de Nederlandse recruitmentbranche. In totaal werken er ruim 120 medewerkers. Onder het moederbedrijf vallen de labels: NuFlex, WerkmaX, Oak Safety, BouwMaten, OAK HRM, KR8 Werkkleding, – Temporales.

Bron: Ik Blink Groep, persbericht oktober 2022