House of HR neemt Redmore Group over

0
422

House of HR kondigde vandaag het definitieve akkoord aan over de overname van Redmore Group

Redmore Group is een Nederlandse dienstverlener gespecialiseerd in sourcing, (ERP) consultancy, detachering en het aanbieden van technologische oplossingen.

De klanten zijn zowel Multinational als MKB en bevinden zich voornamelijk in de publieke sector en bank- en verzekeringswezen. Met een omzet van ruim 100 miljoen euro en een uitstekend rendement is dit een sterke aanvulling in het portfolio van House of HR.

Redmore Group is in 2014 ontstaan uit een bundeling van expertise van de in hun branche zeer gekende en marktleidende bedrijven Talent&Pro, Triple A Risk Finance, Triple S Unlimited, Redmore Solutions en Profource. Gezamenlijk hebben zij meer dan 1.200 gespecialiseerde professionals in dienst, die oplossingen ontwerpen en implementeren op het vlak van Risk & Compliance, Finance & Control, procesverbetering en projectrealisatie, ERP implementaties verzorgen en zorgdragen voor het bemensen van primaire en secundaire processen bij banken en verzekeraars.

Rika Coppens, CEO van House of HR, is enthousiast over de acquisitie: “Redmore Group heeft namelijk vooral hoogopgeleide financieel georiënteerde en bèta profielen in dienst. Dit is perfect complementair aan onze activiteiten in engineering en consultancy. In Nederland waren we al erg actief met Accent, Continu en Covebo, maar we zien er nog een groot groeipotentieel.”

Bron: Redmore Group en House of HR, 13 november 2017