Groupe Adéquat neemt CONNECT over

0
204

HR-dienstverlener CONNECT is per direct volledig overgenomen door Groupe Adéquat. Dit is de derde internationale overname van de Franse HR-dienstverlener in anderhalf jaar en past binnen de ambitieuze internationale groeistrategie van het bedrijf.

CONNECT blijft actief onder haar eigen naam. De overname heeft geen gevolgen voor de huidige medewerkers en het management.

ConnectCONNECT
Het Nederlandse CONNECT had in 2017 een omzet van 20 miljoen euro. Het bedrijf is gespecialiseerd in tijdelijke inzetbaarheid en ZZP-activiteiten in de techniek en maakindustrie (luchtvaart, automotive, scheepsbouw, agri-food en machinebouw) waarbij de menselijke aanpak centraal staat. Als onderdeel van Groupe Adéquat krijgt CONNECT de kans sneller te groeien met behoud van haar unieke bedrijfseigenschappen.

Groupe AdéquatGroupe Adéquat
Groupe Adéquat behoort met een omzet van een miljard euro, veertienhonderd medewerkers en driehonderd vestigingen in vijf verschillende landen tot de vijftig grootste HR-dienstverleners ter wereld. De acquisitie van CONNECT volgt op eerdere overnames van het Ierse SIGMAR en het Canadese TOTEM. Deze overnames zijn onderdeel van Groupe Adéquat’s ambitie om in de komende vijf jaar verder uit te breiden naar tien verschillende landen met als doel één van de 25 grootste HR-dienstverleners ter wereld te worden.

Bron: CONNECT, 25 januari 2019