DeGraaf Groep overname FridayEurotech

0
1487

Met ingang van 20 februari 2017 start DeGraaf de activiteiten van FridayEuroTech door.

Met deze doorstart verbreedt DeGraaf haar pakket op het gebied van technische dienstverlening in de sectoren Bouw, Techniek, (Petrochemische)Industrie en Energie.

Alle werkzaamheden zijn per direct door DeGraaf overgenomen. De twee bedrijven zullen in eerste instantie los van elkaar fungeren onder de naam DeGraaf waarbij de naam FridayEuroTech vooralsnog blijft bestaan. Keuzes omtrent de naamvoering worden in een later stadium gemaakt. DeGraaf is momenteel aan het inventariseren met als doel zoveel mogelijk banen te behouden.

Met deze overname behoort DeGraaf tot een van de grootste technische detacheringsbureaus van Nederland.
“Wij bemiddelen uitvoerend personeel in de Elektrotechniek, Werktuigbouw, Installatietechniek (E&W), Bouw, Civiel en de (Petrochemische) Industrie. Kortom al het uitvoerende personeel in de techniek. DeGraaf biedt het gehele palet van flexibele arbeid; detachering, uitzenden, staf en kaderfuncties, contracting en ZZP bemiddeling. Naast bemiddeling begeleidt DeGraaf haar medewerkers tijdens opleidingen. Door onze landelijke dekking kunnen wij de behoefte van de klanten optimaal voorzien.”

Bron: DeGraaf, 21 februari 2017