De Staffing Groep start meerjarige samenwerking met ZP Zaken

0
101

De Staffing Groep start meerjarige samenwerking met ZP Zaken

ZP Zaken, Boy Kruiswijk en De Staffing Groep, Pascal van der Hart
ZP Zaken, Boy Kruiswijk en De Staffing Groep, Pascal van der Hart

Partnership vergroot professionele support aan zelfstandig ondernemers

Intermediair en MSP dienstverlener De Staffing Groep gaat per direct voor meerdere jaren de samenwerking aan met ZP Zaken. Binnen die samenwerking ondersteunt ZP Zaken De Staffing Groep met het faciliteren van diensten als verzekeringen op maat, juridisch advies en trainingen voor zelfstandig professionals. Hierdoor kunnen zij zich op hun beurt richten op zorgeloos ondernemen.

De samenwerking met ZP Zaken past goed in de strategie van De Staffing Groep. “Wij zijn erg blij dat we met deze samenwerking onze professionals nog beter kunnen ondersteunen”, zegt Pascal van der Hart, Director Operations bij De Staffing Groep.

“Omdat ZP Zaken zich al ruim zeven jaar richt op de ondersteunde producten en diensten voor zelfstandig professionals, zien wij in hen de ideale partner. Waar wij ons richten op de juiste persoon op de juiste plek krijgen, zorgen zij ervoor dat diegene zorgeloos aan het werk kan. We delen een groot netwerk en met de kennis en ervaring van ZP Zaken krijgt onze dienstverlening een verdere professionaliseringslag.”

Bron: De Staffing Groep, persbericht 12 juli 2022

Lees ook
Nieuwe directie voor De Staffing Groep
Feedback Wet DBA naar Tweede Kamer – rapport HeadFirst en ZP Zaken