"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Carrière Uitzendbureau neemt failliete Flexibility over

Carrière Uitzendbureau heeft de activa van het uitzendbureau Flexibility uit Breda overgenomen.

Flexibility werd op 24 mei jl. failliet verklaard, waarna Carrière snel tot een overname kwam. Hierdoor kunnen de activiteiten voor de 40 franchisenemers van Flexibility, Het Uitzendbureau en de Flexschilder voortgezet worden.

Dankzij de overname door Carrière kan de werkgelegenheid voor uitzendkrachten en ZZP’ers worden gewaarborgd. Dit geldt ook voor de franchisenemers van Flexibility die nu de overstap maken naar Carrière. “De keuze voor Carrière was door de curator snel gemaakt. Naast het belang voor de boedel was een van de overwegingen dat Carrière een van de meest ervaren franchisegevers is in de uitzendbranche. Wij zijn dan ook verheugd om Flexibility te verwelkomen bij Carrière en bieden de franchisenemers de kans op een succesvolle doorstart,” aldus Hurriyet Bagcan, algemeen directeur bij Carrière. Er zal een rebranding plaatsvinden waarbij het merk Flexibility wordt omgezet naar Carrière. Het specialisme in het uitzenden van schilders, bekend als Flexschilder, zal binnen de organisatie onder de eigen naam worden voortgezet.

Met deze overname breidt Carrière zijn dienstverlening uit in de sectoren techniek, schilders en onderwijs.

Carrière Uitzendbureau

Carrière Uitzendbureau, opgericht in 2010, is een van de snelst groeiende uitzendbedrijven van Nederland. Met ruim 7.000 uitzendkrachten per dag en meer dan 55 vestigingen in Nederland, Polen, Roemenië en Turkije, richt Carrière zich op uitvoerende functies in de sectoren productie, logistiek, food, transport en industrie. Het hoofdkantoor van Carrière Uitzendbureau is gevestigd in Rotterdam.

Bron: Carrière Uitzendbureau neemt activa van failliete flexibility over | Carrière, goed werk! (carriere.com)

 

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *