"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

‘Verdubbel je Salaris in één Minuut’ met Tempo-Team en Q-music

Tempo-Team en Qmusic slaan de handen ineen met het dagelijks item ‘Verdubbel je Salaris in één Minuut’, gepresenteerd door Domien Verschuuren.

Het concept achter deze samenwerking is eenvoudig maar krachtig: als een luisteraar binnen één minuut tien vragen correct beantwoordt, verdubbelt Qmusic het bruto maandsalaris van de winnaar.

Goed werkgeverschap

Deze actie dient als een voorbeeld van goed werkgeverschap, waarbij de focus ligt op het vergroten van werkplezier.

Denise Kenter, senior stafspecialist Tempo-Team: “De samenwerking met Qmusic past goed bij onze belofte rond werkplezier. Onze strategie is erop gericht werkplezier te vergroten. Dat gaat verder dan alleen het vinden van werk. Met een mogelijke verdubbeling van het salaris zeggen we eigenlijk: Verdubbel je werkplezier met Tempo-Team.”

De Proeftijd

Eerder lanceerde Tempo-Team al een campagne over werkplezier. In YouTube-serie ‘De Proeftijd’ draait een werkzoekende telkens proef bij twee verschillende werkgevers die hoog scoren op werkplezier.

Lees meer:

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.

One comment on this message

  1. Bijzondere insteek:
    1. Goed werkgeverschap gaat dus over geld?
    2. En op voorwaarde dat je over een zeker kennisniveau beschikt?
    Bijzonder in een arbeidsmarkt waarbij vakmensen met specifieke kennis en vooral vaardigheden amper te vinden zijn. Wellicht is er een variant te bedenken, die daar ook op aan kan sluiten. Hoeveel: m2 kan iemand stuccen in 1 minuut? bonbons maken? autobanden verwisselen? Toiletten schoonmaken? of Pakketjes bezorgen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *