"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Leontine Bezemer benoemd tot Commercieel Directeur van Adecco Group Nederland

Adecco Group Nederland heeft Leontine Bezemer benoemd tot Commercieel Directeur per 1 april 2023.

Leontine Bezemer wordt verantwoordelijk voor national sales en key accountmanagement en treedt toe tot het directieteam van Adecco Group Nederland.

Bezemer heeft veel ervaring opgedaan in diverse commerciële rollen en is bekend met de uitzendbranche. Ze komt van Randstad waar zij de afgelopen jaren werkzaam was als Vice President Global Sales. Bezemer over haar keuze voor Adecco Group Nederland: ‘Adecco staat voor een stevige groeiambitie in een continu veranderende arbeidsmarkt. Het is mijn ambitie om samen met ons team te werken aan het verder verstevigen en uitbouwen van klantrelaties en het toevoegen van nieuwe opdrachtgevers voor onze flexmedewerkers. Ik ken de kansen in de markt, maar ook de uitdagingen voor opdrachtgevers in de huidige arbeidsmarkt. Tijdens de kennismakingen heb ik enthousiaste en gedreven collega’s ontmoet met passie voor flexmedewerkers en opdrachtgevers. Ik heb dan ook veel zin in de samenwerking en in deze nieuwe uitdaging.’

Adecco Group Nederland kijkt uit naar de komst van Bezemer. ‘Wij zijn als organisatie klaar voor de volgende stap in het realiseren van onze groeiambities op de korte en lange termijn. Wij zijn ervan overtuigd dat Leontine met haar kennis en ervaring, en haar klantgerichtheid en gedrevenheid, hier een belangrijke rol in zal spelen en waarde zal toevoegen.’, aldus Adriaan Belonje, CEO van Adecco Group Nederland.

Bron: Adecco Group Nederland, 9 februari 2023

Lees ook
Marissa van der Werf benoemd tot CFO van Adecco Group Nederland

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.