"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Adecco Nederland benoemt Josephine Janssen tot Head of OnSite

Adecco Nederland heeft Josephine Janssen benoemd als Head of OnSite per 1 januari 2023.

Josephine Janssen
Josephine Janssen

Janssen heeft veel ervaring in de uitzendbranche en gaat zich bij Adecco Nederland richten op de inhouse dienstverlening bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers.

Josephine Janssen heeft de afgelopen 14 jaar in diverse rollen bij Randstad gewerkt en maakt nu de overstap naar Adecco. Zij gaat zich hier richten op het optimaliseren van de dienstverlening bij opdrachtgevers op locatie, de zogenoemde inhouse dienstverlening, waar Adecco de werving, begeleiding en planning van personeel verzorgd. Janssen: “De grote klanten hebben mij altijd enorm gefascineerd en ik ben gedreven om processen en nieuwe concepten goed te implementeren. In deze snel veranderende wereld moet je je als HR dienstverlener snel aan kunnen passen aan de behoefte van je klanten. Adecco doet dit middels tailormade oplossingen zodat de juiste expertises ingezet worden. De aanpak en hands-on mentaliteit van Adecco maakt dat ik er naar uitkijk om de portefeuille van Adecco uit te breiden.”

Adecco Nederland kijkt uit naar de komst van Janssen. Femke Hellemons, Operationeel Directeur: “Met onze OnSite dienstverlening bedienen we grote opdrachtgevers met zowel flexibel als vast personeel. De krapte en mismatch op de arbeidsmarkt maakt dat we meer dan ooit inspelen met een flexibele schil en het om- en bijscholen van kandidaten en werknemers. Met Josephine Janssen aan boord zijn we ervan overtuigd nog beter invulling te geven aan de personeelsuitdagingen van onze opdrachtgevers en onze eigen groeiambities binnen dit segment.”

Bron: Adecco Group Nederland, persbericht 7 december 2022

Lees ook
Femke Hellemons, CEO Adecco Singapore – interview

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.