"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

8vance Matching Technologies groeit met investeerder

8vance Matching Technologies gaat een nieuwe groeifase in met een investering van ECFG middels het Eindhoven Venture Capital Fund II.

De onderneming is een innovator van de arbeidsmarkt met slimme ‘AI’ en ‘digitale tweeling technologie’. Met de kapitaalinjectie wil 8vance de voordelen en het gemak van deze technologische doorbraak beschikbaar maken voor iedereen en volledige transparantie creëren voor werkenden, bedrijven, werkzoekenden en intermediairs als het gaat om het aanbod van werk en de kwaliteiten van mensen.

Matching technologie
8vance Matching Technologies (‘8vance’) is het Nederlands-Duitse AI-WORKTECH bedrijf achter onder andere Jobliebe.com. De AI technologie maakt vanuit een groot aantal data-bronnen een virtuele weergave (‘tweelingen’) van alles op de arbeidsmarkt: kandidaten, bedrijven, vacatures en klussen. Deze digitale tweeling technologie kijkt, op basis van onder andere vaardigheden, competenties en persoonlijkheid, in hoeverre mensen passen bij opdrachten, vacatures of zelfs functiehuizen.

Met deze technologie kan 8vance op grote schaal hyper geautomatiseerd en gepersonaliseerd talentmobiliteit en -ontwikkeling organiseren. Dit doet het bedrijf zowel binnen organisaties als op de open arbeidsmarkt.

“Met deze investering kunnen wij de volgende groeifase en de ontwikkeling van de organisatie financieren en de op vaardigheden gebaseerde arbeids- en talentenmarkt realiseren” zegt Han Stoffels, CEO van 8vance. “Veel bedrijven hebben voor recruitment en interne mobiliteit een traditionele en vaak inefficiënte aanpak. Met de digitale tweeling technologie wordt het veel eenvoudiger om de juiste persoon op het juiste moment op de juiste plek te plaatsen”.

Bron: 8vance, 28 september 2022

Lees ook
NBBU samenwerking met matchingplatform Jobliebe

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.