SLUIT MENU

Wijzigingen in directie Brainnet

Directeur Tjebbe van Oostenbruggen is eind juni met onmiddellijke ingang vertrokken bij MSP-dienstverlener Brainnet. Bovendien legt directeur Christoph van der Stelt eind augustus zijn functie neer.

De opvolger van Van Oostenbruggen is Kees Stroomer, die COO was van RGF Staffing Nederland (het vroegere USG). Hij is inmiddels al actief in zijn nieuwe functie.

Nieuwe uitdaging
Tjebbe van OostenbruggenHet vertrek van Van Oostenbruggen is opvallend, omdat hij pas anderhalf jaar geleden, na de overname door PRO Unlimited, verantwoordelijk werd voor de Europese activiteiten van PRO Unlimited en de integratie van nieuwe bedrijven. De CEO van PRO Unlimited, Kevin Akeroyd, vond hem in een interview met ZIPconomy perfect voor die functie. Maar volgens Van Oostenbruggen is dit het moment. De integratie met PRO Unlimited is afgerond, Brainnet staat er goed voor, en hij was na veertien jaar toe aan een nieuwe uitdaging. Toen vervolgens bleek dat Stroomer direct kon beginnen, wilde hij niet in de weg blijven lopen.

Data-analyse
Kees Stroomer, BrainnetTot afgelopen maart hield Kees Stroomer zich in de directie van RGF Staffing bezig commerciele activiteiten, en met Start People. Daarvoor werkte hij bij Tempo-Team, en voor Randstad in Polen, Denemarken en Zweden. Volgens Stroomer kan Brainnet nog veel leren van de Amerikanen van PRO Unlimited, bijvoorbeeld op het gebied van benchmarking en data-analyse. Hij wil van Brainnet de grootste MSP-dienstverlener van Nederland maken.

Van Oostenbruggen denkt zijn carriere buiten de flexbranche voort te zetten.

Bron: Brainnet, 27 juni 2022

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.