"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Arjan Elbers vertrekt bij Getnoticed

Arjan Elbers, medeoprichter van Getnoticed, trekt zich per 1 juli 2022 terug als Managing Director van het bedrijf.

Arjan Elbers
Arjan Elbers

Hij draagt zijn taken over aan het huidige management team van het bedrijf dat de ingezette koers van Getnoticed zal voortzetten.

Toonaangevend Digital Recruitment Agency
Met het vertrek van Elbers eindigt een periode waarin hij ruim 13 jaar als mede oprichter, ondernemer en Managing Director aan het roer stond samen met Randy Cillekens en Dirk Driessen. In deze periode is Getnoticed als website bouwer in de recruitment industrie uitgegroeid tot het meest toonaangevende digital recruitment agency van Nederland.

In 13 jaar van recruitment websitebouwer naar online recruitment specialist
Elbers startte in 2009 samen met Randy Cillekens als websitebouwer: Getnoticed. Met de komst van Dirk Driessen (Neptunalis) ging het bedrijf zich meer en meer richten op de markt van online recruitment en ontwikkelde het recruitment websites & technieken en specialiseerden zij zich in online recruitment marketing. Elbers blijft ook na 1 juli betrokken bij Getnoticed als recruitment strateeg / pr verantwoordelijke.

“Door een stap terug te doen en afstand te nemen van de dagelijkse hectiek kan ik me bezighouden met (online) recruitment strategieën en dingen die ik het allerleukste vindt”, legt Elbers uit.

Vertrouwen in het huidige management team
Elbers: “Ik heb erg veel vertrouwen in mijn compagnons / het zittende management team van Getnoticed. We hebben er samen voor gezorgd dat Getnoticed er nu zo goed voorstaat. Het MT is samen met de 40 collega’s helemaal op elkaar ingespeeld.”

Volgende uitdaging
Wat gaat Elbers nu doen? Hij meldt een tipje van die sluier via zijn LinkedIn post: ’employer branding gaat het mbo in Nederland rocken’.

Bron: Getnoticed, persbericht juni 2022

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.