"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Visma overname Rompslomp.nl, boekhoudsoftware voor freelancers

Visma versterkt portfolio voor zzp’ers/freelancers met overname Rompslomp.nl

Met deze strategische overname creëert Visma een compleet aanbod van financiële software en keuzevrijheid voor elk type organisatie, van zzp tot mkb en van grootzakelijk tot (grote) accountantskantoren.

Rompslomp.nl is in 2015 opgericht door twee jonge ondernemers die vanwege hun eigen ondernemerschap behoefte hadden aan een eenvoudig boekhoudpakket. Vanuit die gedachte ontwikkelden zij Rompslomp.nl, een pakket dat geschikt is voor freelancers/zzp’ers. De software wordt in eigen huis (door)ontwikkeld.

Visma overname Rompslomp
Vlnr: Jaap van der Meer (Rompslomp.nl), Richard Scheper (Visma Software), Niels Koning (Rompslomp.nl)

Jaap van der Meer en Niels Koning, oprichters van Rompslomp.nl: “Wij hadden de missie om boekhouden zo aangenaam mogelijk te maken voor kleine ondernemers. Inmiddels wordt ons pakket door tienduizenden ondernemers gebruikt, we zijn dan ook supertrots op de software en het team zoals het nu staat.”

Rompslomp.nl wordt onderdeel van Visma Software om zo optimaal mogelijk krachten te bundelen op het gebied van vaktechniek en softwareontwikkeling. De organisatie blijft onder de eigen naam en met het huidige team opereren als zelfstandig onderdeel van Visma Software BV.

Bron: Visma, 17 januari 2022

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.