"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Redmore Group neemt Vialegis over

De Redmore Group breidt uit. Vialegis, marktleider in België, Luxemburg en Duitsland op het gebied van rekrutering van juristen en legal interim management, wordt onderdeel van de groep.

Het in 2003 in België gestarte Vialegis heeft ook een vestiging in Spanje en heeft de ambitie de beste ‘legal staffing provider’ te worden in continentaal Europa. Vialegis behoort evenals Redmore tot House of HR.

Edwin van den Elst, CEO Redmore: “We zien ook in Nederland een toenemende vraag naar de inzet van legal en compliance. Zowel bij de overheid als bij het bedrijfsleven. Gezien de ambitie van Redmore en House of HR op deze groeimarkt zijn de krachten en ervaring nu in eigen huis gebundeld en zien we kansen op de Nederlandse markt. Het is een welkome aanvulling op ons pakket van dienstverlening.”

Philippe Jadoul, CEO Vialegis: “De expansie naar Nederland is een verdere stap in onze internationale strategie. Onze unieke propositie ‘voor en door juristen” heeft in meerdere landen haar kracht bewezen.”

Redmore Group bestaat uit ruim 1.800 jonge specialisten en is een bundeling van de labels ITDS, Profource, Talent&Pro en Triple A. Redmore is onderdeel van House of HR.

Bron: Redmore Group, 27 september 2021

Lees ook
Redmore Group – focus op ontwikkeling medewerkers

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.