"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Uitzendbureau Solutions neemt T&S Flexwerk in Waalwijk over

Solutions Uitzendbureau heeft branchegenoot T&S Flexwerk in Waalwijk overgenomen. De Brabantse arbeidsbemiddelaar is vooral sterk in de sectoren transport en logistiek.

Uitzendbureau Solutions neemt T&S Flexwerk over
Vlnr: Patrick Engel (TS), Sezer Duygulu (Solutions), Stef van Bladel (TS)

In die twee sectoren zet T&S Flexwerk elke dag tussen de 800 en 1000 medewerkers aan het werk voor grote opdrachtgevers.

Voor de opdrachtgevers van T&S Flexwerk verandert er niets, zegt Sezer Duygulu die in 2002 begon met Solutions Uitzendbureau.

De Waalwijkse uitzendorganisatie blijft onder eigen naam actief in de markt. Wel ziet hij grote voordelen in het samengaan van de twee organisaties achter de schermen. ‘We waren al actief in de sectoren transport en logistiek, maar deze overname maakt ons in één keer veel sterker. Transport en logistiek maken een enorme ontwikkeling door, vooral door corona. Online bestellen is een groeimarkt en al die orders moeten worden verwerkt.’

Uitzendbureau Solutions ziet ook nog andere voordelen van de overname. ‘We krijgen er kantoren bij in Polen, Roemenië en Spanje. Met T&S Flexwerk als ingang zien we kansen om meer aanwas aan arbeidskrachten van verschillende nationaliteiten deze kant op te krijgen.’

Werkzaam voor grote opdrachtgevers
T&S Flexwerk werkt vanuit Waalwijk voor grote en landelijk bekende opdrachtgevers, zoals XPO en Van Haren. Uitzendkrachten zijn actief in een grote regio, van Venlo tot Amsterdam. De uitzendorganisatie is in 1999 gestart. Het huidig management blijft actief voor de T&S Flexwerk-organisatie.

Forse groei voor Solutions
De overname betekent een forse stap in schaalgrootte voor Uitzendbureau Solutions. Het bureau dankt z’n bekendheid ook aan de opvallende vestiging aan de provinciale weg van Westerlee naar De Lier, ‘het glazen huis’. Dagelijks werkt Solutions met bijna 2000 arbeidskrachten, verdeeld over diverse sectoren. Alfa Accountants en Adviseurs en Iris Coporate Finance speelden een belangrijke rol in de begeleiding van de overname.

Bron: Uitzendbureau Solutions, 19 juni 2021

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.