"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Mainwork overgenomen door Belgische uitzender TRIXXO

TRIXXO heeft het Nederlandse uitzendbedrijf Mainwork overgenomen.
Mainwork
Mainwork is al jaren gespecialiseerd in het ter beschikking stellen van flexkrachten in de regio’s Weert en Eindhoven. TRIXXO nam eerder Staffing en Levelplus over, opende zelf een aantal locaties en beschikt nu over 6 kantoren in Nederland. Op korte termijn staan er nog overnames gepland.

Frank Vliegen, TRIXXO
Frank Vliegen, CEO van TRIXXO

TRIXXO is van oorsprong een Belgische uitzender. Met de overname van Staffing in 2018 zetten ze hun eerste voet op Nederlands grondgebied. Na 3 jaar in Nederland werkzaam te zijn (en met het fameuze coronajaar verwerkt), beschikken ze nu in totaal over 44 kantoren, waarvan 6 in Nederland, namelijk in Eindhoven (2), Weert, Rotterdam, Goes en Geleen.

De overname van Mainwork sluit volgens Frank Vliegen, CEO van TRIXXO, naadloos aan op de eerdere overnames. En veel belangrijker, op het DNA van de groep. “Echte ondernemers die elkaar vinden, over de landsgrenzen heen. Door de samensmelting met de collega’s van Mainwork krijgen de bedrijven een veel groter en internationaal bestand van gemotiveerd en gekwalificeerd personeel, en krijgen kandidaten meer passende vacatures voorgeschoteld. Het is bovendien duidelijk dat de lokale kennis en brede ervaring van iedereen bij Mainwork ons bijzonder veel kan bijbrengen”, aldus Vliegen.

Natasja Matthes, zaakvoerder Mainwork
Natasja Matthes, zaakvoerder Mainwork

Natasja Matthes, zaakvoerder Mainwork: “De eerste kennismaking met TRIXXO en haar management was meteen positief, de keuze was dan ook snel gemaakt. Zelf hebben we al een tijdje de ambitie om uit te breiden. Daarom openden we nog niet zo lang geleden onze tweede vestiging in het centrum van Eindhoven. Met een partner als TRIXXO kan dit alleen maar sneller gaan. Ik ben er dan ook van overtuigd dat deze overname de continuïteit van de organisatie borgt en de zekerheid die de organisatie biedt aan haar mensen op kantoor en in het veld versterkt.”

Mainwork zal in eerste instantie nog vanuit de eigen merknaam opereren. Zaakvoerder Natasja Matthes blijft aan boord als Algemeen Directeur en staat mee in voor het partnership met TRIXXO en de achterliggende integratie van Mainwork.

TRIXXO heeft vandaag 38 kantoren in België en telt diverse gespecialiseerde afdelingen zoals: horeca, call en bouw. “We willen in 2021 nog meer kantoren openen, onder meer in Nederland en in West-Vlaanderen”, aldus Vliegen. TRIXXO mikt in 2021 op 115 miljoen euro geconsolideerde omzet.

Meer over Mainwork
Mainwork werd opgericht in 2014. De voorbije jaren groeide Mainwork uit tot een gekende en gewaardeerde kwaliteitsspeler in de uitzendbranche. Mainwork kan bogen op ervaring in uitlopende branches: logistiek, transport, industrie, techniek en office. Hun kantoren zijn gevestigd in Weert en Eindhoven. Het kantoor in Weert is gespecialiseerd in industriële en technische functies. Het kantoor in Eindhoven heeft een grote kennis van de High Tech industrie. Mainwork is een familiebedrijf waarbij transparantie en ondernemerschap hoog in het vaandel staan. Meer info: www.mainwork.nl

Meer over TRIXXO
TRIXXO Jobs werd in 2014 opgericht in het Belgisch/Limburgse Hoeselt en kende in 2020 een omzet van 65 miljoen. Met hun uitzendbedrijf zijn ze specialist in een aantal nichemarkten zoals: safety (brandwachten), bouw, horeca, logistiek, office, customer service en technische functies. Ze beschikken over 44 eigen kantoren in België en Nederland en via het netwerk van zusterbedrijf TRIXXO Dienstencheques (schoonmaak bij gezinnen) toegang tot nog eens 115 locaties in België. 77% van hun uitzendkrachten krijgt een vast contract bij de inleners/klanten. TRIXXO is een familiaal bedrijf met dito DNA: ambitieus, groeigericht, creatief en technologisch sterk. Meer info: www.trixxo.nlwww.trixxo.be

Bron: TRIXXO, persbericht 16 april 2021

Lees ook
Flexpoint Group verkoopt CLIXXS aan TRIXXO

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.