"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Detacheerder koen lanceert nieuwe tak voor ICT-personeel

De coronacrisis vergroot het tekort aan gekwalificeerd ICT-personeel. Interimorganisatie koen gaat daarom ICT-professionals uitlenen in heel Nederland.
koen
Er is een groot tekort aan applicatieprogrammeurs, managers informatie- en communicatietechnologie, databank- en netwerkspecialisten, netwerk- en systeemtechnici, functioneel beheerder en systeembeheerders. Het tekort aan ICT-personeel vertraagt de digitale ontwikkeling bij veel bedrijven en instellingen in heel Nederland. Terwijl het belang van een goed functionerende ICT-infrastructuur door het thuiswerken en de enorme toename van online verkopen alleen maar is toegenomen.

Ervaring in sectoren met personeelsschaarste
Interimorganisatie koen, onderdeel van The Employment Group (TEG), gaat de uitdaging op deze schaarse arbeidsmarkt aan. Het bedrijf richt zich op sectoren waar personeelsschaarste heerst vanuit de eigen ervaring met het plaatsen van personeel voor de overheid en techniek. “Met ervaren professionals op projectbasis kunnen organisaties weer groeien”, zegt koen-directeur Patrick van den Berg. “Daarom pakken we ook in de ICT de handschoen graag op. Wij merken dat er genoeg ICT-professionals zijn die zich aangetrokken voelen tot de combinatie van een vaste baan met afwisselend werk op interessante projecten.”

koen neemt de ICT-professionals in vaste dienst. Van den Berg: “Wij zien dat onze aanpak aansluit bij wat professionals willen: werk op projectbasis dat aansluit bij hun ambities en persoonlijke ontwikkeling, zonder de angst zonder werk te komen zitten.”

Bron: koen, 6 april 2021

Lees ook
Jildert Huitema wordt Digital Director bij The Employment Group
The Employment Group neemt Cottus over

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.