"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

EIFFEL neemt snippergroen-dienstverlener GemVast over

Consultancy- en projectenbureau EIFFEL heeft GemVast overgenomen.

GemVast ontzorgt overheidsinstanties bij de aanpak van oneigenlijk grond- en watergebruik, ook wel snippergroen en snipperblauw genoemd. Voor EIFFEL geen onbekend terrein: ook de dienstverlener uit Arnhem heeft deze expertise al lang met succes in haar portfolio.

Completere service
Volgens Ellen de Jonge, business unit director Grondgebruik & Vastgoed, toont deze overname de ambities van EIFFEL. “Wij zijn al jaren marktleider op het gebied van oneigenlijk grondgebruik. Met het overnemen van GemVast verstevigen wij die positie: ons marktaandeel groeit, evenals het aantal regio’s dat wij bedienen. Bovendien is de aanpak van GemVast complementair aan die van ons, met specialisten die een nieuwe achtergrond of expertise aan ons team toevoegen. Onze klanten krijgen nu het beste van twee werelden.”

Linda Zwinkels en Robert van Kooperen startten GemVast in 2014. “Wij zagen een kans in de markt en hebben die gegrepen. In de loop der jaren groeiden we naar een positie als specialist in oneigenlijk grond- en watergebruik, met mensen die allemaal uitblinken in communicatie. EIFFEL heeft juist weer heel veel juridische kennis in huis. Met deze overname ontstaat een perfecte match.”

EIFFEL neemt GemVast over
V.l.n.r.: Michel te Riele (business unit director Lokale Overheid, EIFFEL), Bram van Beetz (commercieel directeur, EIFFEL), Ellen de Jonge (business unit director Grondgebruik & Vastgoed, EIFFEL), Robert van Kooperen (eigenaar, GemVast), Linda Zwinkels (eigenaar, GemVast), Christiaan Brouwer (manager grondzaken, GemVast).

Linda en Robert gaan verder in maatschappelijk vastgoed, de rest van het team stapt over naar EIFFEL. Linda: “De overgang van het team naar EIFFEL geeft een goed gevoel en was voor ons beslissend. Zij brengen straks onze eigen methode in en krijgen de kans zichzelf in een grote, dynamische community nog verder te ontwikkelen. Daarnaast zijn wij ervan overtuigd dat onze klanten en opdrachten bij EIFFEL in goede handen zijn.”

Bron: EIFFEL, persbericht 19 februari 2021

Lees ook
EIFFEL neemt Palladio over

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.