"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Werkgeversverklaring avondklok, oplossing door Visma | Raet

HR-dienstverlener Visma | Raet stelt per direct haar oplossing beschikbaar voor alle werkgevers in Nederland om de aanvraag voor een werkgeversverklaring tijdens de avondklok snel en eenvoudig te regelen.

Iedere Nederlander die tussen 21.00 uur en 04.30 uur vanwege werk de straat op moet, moet dit bewijzen middels een ondertekende werkgeversverklaring. Normaliter kost dit werkgevers veel tijd, zeker wanneer het tientallen medewerkers tegelijk betreft. Door de tool beschikbaar te stellen voor alle werkgevers wil de HR-dienstverlener iedere werkgever en medewerker tegemoet komen in de toch al zware tijd.

Honderd werkgeversverklaringen tegelijk
Via www.vismaraet.nl/avondklok kunnen werkgevers in één keer honderd werkgeversverklaringen downloaden, tekenen en uitgeven aan de betreffende medewerkers. Met de werkgeversverklaring op zak kunnen medewerkers, die tijdens de avondklok moeten werken, zonder problemen de openbare weg op.

Bron: Visma | Raet, 26 januari 2021

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.