"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Visma neemt Advitrae over voor Nederlandse onderwijsmarkt

Visma, gespecialiseerd in cloudbedrijfsoplossingen, neemt de leidende specialist in onderwijslogistiek Advitrae over. Met deze strategische overname, laat Visma zien nu vol te willen inzetten op de Nederlandse onderwijsmarkt.

Advitrae, opgericht in 2003, heeft als doel om de organisatorische uitdagingen die een onderwijsinstelling kent met werkende oplossingen te ondersteunen. Binnen de Nederlandse onderwijsmarkt is Advitrae marktleider op het gebied van de onderwijslogistiek, specifiek het proces van formatie, plannen en roosteren. Voor ruim 1.000.000 leerlingen, studenten en docenten worden er planningen en roosters gerealiseerd.

Advitrae zet, onder de huidige naam, de bedrijfsactiviteiten als zelfstandige organisatie voort. De organisatie zal als onderdeel van de Visma-familie samenwerken met de andere Visma-bedrijven in het educatie-ecosysteem. Informatie wordt zodoende makkelijker uitgewisseld waardoor Visma-klanten nog meer voordeel uit hun software halen. Er zijn geen managementwijzigingen met deze overname gemoeid.

Bron: Visma, 13 oktober 2020

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.