"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Belgische uitzendgroep Nestor neemt ErvarenJaren over

Nestor, de Belgische uitzendgroep gespecialiseerd in vijftigplussers en gepensioneerden, neemt sectorgenoot ErvarenJaren over uit Nederland.
Nestor
Door de overname zal de uitzendgroep rond Nestor wekelijks 1200 uitzendkrachten te werk stellen, met een geconsolideerde omzet van bijna 10 miljoen euro.

Overname bundelt krachten en biedt groeikansen
“Nestor is in België het enige uitzendkantoor voor vijftigplussers en gepensioneerden. Onze groei toont aan dat er wel degelijk werkgevers zijn die inzetten op onze doelgroep. Uitzendarbeid is de ideale manier gebleken om de barrières te verlagen ” zegt Mathieu Vandenhende, mede-oprichter van Nestor.

“De overname van ErvarenJaren past volledig bij onze groeiambities in Nederland. Door de overname van een gevestigde waarde zoals ErvarenJaren, nemen we meteen een vliegende start”, aldus Nicolas Moerman, mede-oprichter van Nestor. “Naast een sterk merk en mooie referentieklanten, beschikt het ErvarenJaren team ook over bakken kennis en knowhow van de 50+ uitzendmarkt.

“Door de krachten te bundelen kunnen we de succesrecepten van Nestor toepassen op de Nederlandse markt en vice-versa. We kijken er naar uit om een versnelling hoger te schakelen in onze groei en zo met het team van Nestor en ErvarenJaren samen dé referentie te worden in de Benelux”, aldus Lisette Schalker, managing director ErvarenJaren BV.

Over Nestor NV
Nestor werd in 2016 opgericht door Nicolas Moerman (34) en Mathieu Vandenhende (35) om meer vijftigplussers en gepensioneerden aan het werk te krijgen in een snel veranderende arbeidsmarkt. Ondertussen telt Nestor drie kantoren: Sint-Martens-Latem, Brussel en Antwerpen. In vier jaar tijd kende de groep een snelle groei onder meer door de oprichting van Martha, het uitzendkantoor voor nannies en Payroller BV, een online payrolling oplossing voor flexibele medewerkers.

Over ErvarenJaren BV
ErvarenJaren werd in 1999 opgericht als specialist in het uitzenden van ervaren mensen door heel Nederland. ErvarenJaren is gevestigd in Hazerswoude-Dorp en actief in negen Nederlandse regio’s. Lisette Schalker staat als Managing Director in voor de dagelijkse leiding.

Bron: Nestor en ErvarenJaren, 26 oktober 2020

Zie ook
Ouderenbond lanceert vacaturesite voor vijftigplussers

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.