"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Mariël Tiemersma verkozen tot Young Talent 2020

Tijdens de jaarlijkse verkiezing voor Topvrouw van het jaar koos de jury Mariël Tiemersma uit Amsterdam tot Young Talent 2020.

Dit is een aanmoedigingsprijs voor jong vrouwelijk talent. Tiemersma is onder meer initiatiefnemer geweest voor het innovatieve product Tempo-Team Live, een e-mailcampagne volledig gestuurd op algoritmes.

Twintig talenten
Dit jaar werden twintig talenten voorgedragen door hun werkgever. Hieruit koos de jury drie finalisten: Mariël Tiemersma, product owner bij Randstad Groep Nederland, Tessa Swanenberg, head of commercial development bij Bol.com en Karima Oueddan, beleidsmedewerker bij Ministerie VWS.

Humor en authenticiteit
De vijfkoppige jury koos voor Mariël Tiemersma als winnares. Volgens het juryrapport is Mariël innovatief, een originele denker, heeft ze humor en is ze bovenal authentiek. Ze heeft een duidelijke visie over hoe succesvol leiderschap in de toekomst eruit moet zien en hoe haar eigen stijl, nuchter, bewust en met passie, daar in past. Ze zoekt vertrouwen en biedt vertrouwen. In de groep van twintig fantastische talenten steeg ze als natuurlijke leider er vanzelf bovenuit.

Het beste uit jezelf
Werkgever Randstad Groep Nederland, waar Tempo-Team een onderdeel van is, reageert verheugd op de aanmoedigingsprijs. Directeur van Tempo-Team Werner Klaassen: “We hanteren voor medewerkers het motto ‘als jij groeit, groeien wij ook’ en dat geldt zeker in het geval van Mariël! We geloven dat het belangrijk is voor medewerkers een omgeving te creëren waarin zij de ruimte hebben om het beste uit zichzelf te halen. Mariël, ooit begonnen als management trainee, is wat ons betreft het lichtend voorbeeld dat dit beleid effectief is.”

Meer informatie over de verkiezing is te vinden op www.topvrouwvanhetjaar.nl.

Bron: Randstad, 25 september 2020

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.