"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Maestro Academy neemt activiteiten van Marosel over

Maestro Academy, opleidingsaanbieder voor de (flexibele) arbeidsmarkt, heeft overeenstemming bereikt over een doorstart van de activiteiten van Marosel.

“Een unieke kans”, volgens Franklin Loman, oprichter van Maestro Academy.

Per direct zal Maestro Academy de activiteiten van Marosel voortzetten en in een eigen unit onderbrengen. Hierbij zal ook de naam gehandhaafd blijven.

Beide partijen ontsluiten de markt op het gebied van opleidingen en kennis waarmee ze de klant ontzorgen. De invalshoek is echter anders. Maestro denkt veelal vanuit de individuele kandidaat en vanuit de individuele opleider en biedt samen met de partners specifieke (op maat gemaakte) opleidingen aan voor een vraagstuk binnen een organisatie (incompany).

Marosel is een toonaangevende opleidingsintermediair die de totale opleidingsbehoefte vanuit klantperspectief benadert en de totale opleidingsmarkt ontsluit. Beide organisaties werken met gespecialiseerde opleiders en bieden een optimale kwaliteit-prijs garantie aan haar klanten.

Deze toevoeging zal de dienstverlening aanzienlijk uitbreiden. Hierdoor zullen de opdrachtgevers, individuele medewerkers van organisaties en consultants optimaal gebruik maken van het totale opleidingsaanbod in de (Nederlandse) markt. Daarnaast was Maestro Academy al langer op zoek naar een goed werkend LMS-systeem.

Opleidingsinformatie op maat
Als onderdeel van de doorstart heeft Maestro Academy het door Marosel ontwikkelde Learning Management-systeem en het daarbij behorende klantportaal overgenomen. Met het LMS-systeem kan voor iedere organisatie opleidingsinformatie op maat gepresenteerd worden, inclusief gemaakte prijsafspraken. Daarnaast is er in het systeem een mogelijkheid tot het ondersteunen van de opleidings- en kennisbehoefte van medewerkers. Het LMS-systeem draagt bij aan de continuïteit van de dienstverlening van Marosel en versterkt de propositie van Maestro Academy.

Bron: Maestro Academy, 25 augustus 2020

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.