SLUIT MENU

Het tewerkstellen van internationale medewerkers: MILES ontzorgt u van A tot Z

Het tewerkstellen van internationale medewerkers: MILES ontzorgt u van A tot Z
MILES Human Capital
In Nederland en daarbuiten groeit de behoefte aan medewerkers van buiten de EU. Wanneer u het menselijk kapitaal van uw organisatie permanent of tijdelijk wilt uitbreiden met internationale medewerkers, krijgt u te maken met complexe en steeds veranderende lokale wet- en regelgeving. MILES is van toegevoegde waarde op dit gebied en ontzorgt u van A tot Z.

Brede dienstverlening
MILES is u breed van dienst bij de verloning van expats. We nemen u graag alle administratieve, fiscale en juridische taken van het international payrolling-proces uit handen. Ook immigratie en temporary employment behoren tot ons werkgebied waarbij we ook de aanvraag voor de 30%-regeling voor u kunnen uitvoeren. Door u van A tot Z te ontzorgen, kunt u zich richten op úw core business. Waar nodig werken we samen met onze partner LIMES international.

Erkend Referent bij de IND
MILES is gespecialiseerd in pragmatische payroll-oplossingen voor buitenlandse werknemers en kennismigranten (EU en Non-EU) en is Erkend Referent bij de IND. Hierdoor kunnen we uw internationale medewerkers op onze loonlijst zetten en optreden als juridisch werkgever.

Verder in dienstverlening
Om het onze opdrachtgevers en hun internationale medewerkers zo makkelijk mogelijk te maken, gaan we bij MILES verder in dienstverlening. Zo kunt u ook op ons rekenen voor advies en ondersteuning op het gebied van collectieve zorgverzekeringen, inkomstenbelasting, verzuim en housing.
Lees meer over ons op www.miles-hc.com.

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.