"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Imen Laroussi wordt Marketing Communication Director bij EIFFEL

Imen Laroussi
Imen Laroussi

Imen Laroussi volgt Hans Cloosterman op als Marketing Communication Director bij EIFFEL

Na de recente versterking van het managementteam heeft EIFFEL opnieuw een nieuwe gezichtsbepaler aangetrokken. Imen Laroussi volgt per 1 september 2020 Hans Cloosterman op als Marketing Communication Director en zal in die rol een stevige impuls geven aan het merk EIFFEL.

Imen is een ervaren communicatiedeskundige uit de Leisure en Financial branche; ze vervulde de functie van Hoofd Communicatie Retail Banking bij ABN AMRO en die van Corporate & International Campaign Manager bij Landal GreenParks. De afgelopen jaren was zij met succes verantwoordelijk voor de aangescherpte positionering van Landal GreenParks in de Europese landen, ondanks het sterke concurrentieveld.

Hans Cloosterman
Hans Cloosterman

Nieuwe uitdaging Hans Cloosterman
Na 20 jaar EIFFEL, waarvan de afgelopen 14 jaar als MT-lid, maakt Hans Cloosterman de keuze om per 1 september een nieuw avontuur buiten EIFFEL aan te gaan. Hans daarover: “Na vele mooie en intensieve jaren EIFFEL kies ik bewust voor een nieuwe stap in mijn carrière. Ik volg mijn hart en ben van plan om met mijn passie en drive aan een heel ander type organisatie waarde toe te voegen. Ik heb hier echt een supertijd gehad en mee mogen bouwen aan het huidige EIFFEL, de laatste 8 jaar onder andere als verantwoordelijke voor Marketing & Communicatie. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging.”

Bron: EIFFEL, 30 juni 2020

Lees ook
Monique Noomen-Greve neemt afscheid als algemeen directeur van EIFFEL

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.