"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

SEU-examens uitzendbranche conform corona richtlijnen

Op 7 april jl. konden de eerste kandidaten examen doen op een toetslocatie die helemaal conform de corona richtlijnen is ingericht.
SEU
Hoe hebben de deelnemers dit ervaren? Barbara Kramer, manager van de SEU, vroeg het aan twee kandidaten die als eersten na de heropening examen deden.

SEU-examen, toetslocatie Den Haag, coronaproof
SEU-examen, toetslocatie Den Haag, coronaproof

Maddalena Garcia Diaz deed op 7 april jl. als eerste SEU kandidaat examen op de ‘corona proof’ toetslocatie in Den Haag. Als ik haar vraag naar haar ervaring is haar eerste reactie ‘Top!’ Ze vervolgt: “Het was allemaal echt heel netjes geregeld, er waren duidelijke instructies en ik werd zelfs geadviseerd over welke maat handschoenen ik het beste kon gebruiken.”

Ellen had op 8 april jl. de primeur om als eerste SEU kandidaat examen te doen op de toetslocatie in Zwolle. Zij vond het een bijzondere ervaring om examen te doen op een ‘corona proof’ toetslocatie. “Ik was heel blij dat ik examen mocht doen en daarmee mijn opleiding kon afronden”, vertelt Ellen enthousiast. “Het is allemaal erg goed geregeld: bij binnenkomst zit de toezichthouder achter glas en krijg je een duidelijke instructie. Ook staat alles duidelijk aangegeven en heb je overal voldoende ruimte. Toen ik eenmaal bezig was met mijn examen had ik er helemaal geen erg meer in dat de situatie ‘anders’ was. Alleen die handschoenen, dat was even wennen met het gebruik van het toetsenbord, de muis of de rekenmachine.”

Bron: SEU.nl, mei 2020

.

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.