"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

HR & payroll-leverancier Nmbrs overgenomen door Visma

Nmbrs, een in Amsterdam gevestigde leverancier van HR- en payrollsoftware, heeft zich aangesloten bij de Visma Group.
Visma
Nmbrs, opgericht in 2007, is actief in Nederland, Zweden en Portugal. Het bedrijf heeft circa 120 medewerkers en voor zo’n 2000 klanten in de accountancysector en op de zakelijke markt worden maandelijks 920.000 verloningen gedraaid met de gelijknamige software. Elke maand verwerken 160.000 bedrijven meer dan 1 miljard euro aan veilige transacties met behulp van Nmbrs en met meer dan 100 integraties koppelen klanten moeiteloos met andere platformen, aldus het persbericht.

‘De samenwerking met Visma geeft ons zowel nationaal als internationaal nog meer armslag om ons platform verder uit te bouwen. Door aan te sluiten bij de stabiel groeiende Visma-familie versterken we onze betrouwbare positie voor onze klanten en medewerkers’, zegt Michiel Chevalier, oprichter en ceo van Nmbrs.

John Reynders, Country Director Visma Nederland: ‘Met de toetreding van Nmbrs tot de Visma Group vergroten we de keuzevrijheid en waarde voor onze klanten in de zakelijke markt en de accountancysector binnen ons HR- en payroll-portfolio. De visie van Nmbrs dat werknemers de best mogelijke HR-service verdienen sluit daarbij naadloos aan.’

Nmbrs zet de bedrijfsactiviteiten als zelfstandige organisatie voort onder de huidige naam. Ook zijn er geen wijzigingen in het management.

Bron: Visma en Nmbrs, 12 mei 2020

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.