"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Initiatief ‘HouJeWinkelmeisjeAanHetWerk’ voor retailers

Initiatief ‘HouJeWinkelmeisjeAanHetWerk’ helpt retailers gratis met online verkoop en klantenservice

Ondernemer Nick Blom start met de campagne ‘HouJeWinkelmeisjeAanHetWerk’ om retailers drie maanden gratis te helpen hun winkelpersoneel aan het werk te houden door ze online in te zetten en híer proactief klanten te helpen en begeleiden in het aankoopproces middels live chat.

De afgelopen 5 jaar ontwikkelde ondernemer Nick Blom vanuit zijn bedrijf LiveChat Service chatsoftware waarmee medewerkers direct de mogelijkheid hebben om online vragen van websitebezoekers laagdrempelig en snel te beantwoorden. Het aanbod van deze campagne geldt vooralsnog voor 3 maanden, maar daarbij houdt Blom een slag om de arm: ‘We kunnen de toekomst natuurlijk niet voorspellen, dus hoe lang het uiteindelijk nodig blijkt voor retailers om door deze Corona crisis te komen weten we nu nog niet.’

Retailers kunnen zich aanmelden via www.HouJeWinkelmeisjeAanHetWerk.nl om proactief met hun online winkel aan de slag te gaan.

Bron: Knowler.io, persbericht 30 maart 2020

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.