"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Monique Noomen-Greve neemt afscheid als algemeen directeur van EIFFEL

Monique Noomen-Greve
Monique Noomen-Greve

Na 21 jaar EIFFEL, waarvan 14 jaar in het directieteam, neemt Monique Noomen-Greve per 1 april 2020 afscheid als algemeen directeur.

Monique doet afstand van de dagelijkse leiding en treedt toe tot de Raad van Commissarissen. Gert-Jan Meppelink, voormalig lid van het executive committee bij ABN AMRO, is haar opvolger.

Met de komst van Gert-Jan is het directieteam, bestaande uit Erik Schut, Bram van Beetz en Karima van Zadelhoff-Charrat, op volle sterkte om invulling te geven aan de ambitieuze groeiplannen van EIFFEL.

Monique Noomen-Greve
Onder leiding van Monique groeide EIFFEL uit tot dé specialist in legal, finance en process oplossingen. Monique over haar keuze: “Ruim 20 jaar heb ik trots deel uitgemaakt van EIFFEL, voor mij het mooiste bedrijf ter wereld. Met de ambitieuze groeiplannen en recente versterkingen van het directieteam voelde het goed om ruimte te maken voor nieuw leiderschap. Ik kijk ernaar uit om in mijn rol als commissaris betrokken te blijven en EIFFEL succesvol verder te zien groeien.”

Gert-Jan Meppelink
Gert-Jan Meppelink

Gert-Jan Meppelink
Gert-Jan is de afgelopen 25 jaar in verschillende leidinggevende rollen actief geweest bij Randstad en ABN AMRO. De laatste 13 jaar heeft Gert-Jan binnen ABN AMRO diverse functies bekleed, van het hoofd van de verkooporganisatie van de retailbank tot zijn laatste rol als lid van het executive committee. Daar was hij verantwoordelijk voor Human Resources, Brand & Communications en Transformation.

Gert-Jan over zijn overstap naar EIFFEL: “De mensen, kennis en reputatie van EIFFEL hebben een sterke indruk op mij gemaakt. Dat, gecombineerd met het vertrouwen dat EIFFEL qua competenties en technologie staat opgesteld om de komende jaren flink te groeien, maakt me enorm enthousiast. EIFFEL is een prominent merk in de markt met een ongekend breed klantenpalet. Ik kijk ernaar uit om dat mooie netwerk van klanten en medewerkers snel te leren kennen.”

Bron: EIFFEL, persbericht 6 februari 2020

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.