"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

EIFFEL benoemt Bram van Beetz tot commercieel directeur

EIFFEL, gespecialiseerd in Legal, Finance en Process professionals, heeft Bram van Beetz aangetrokken als commercieel directeur.
EIFFEL
Eerder dit jaar trad Erik Schut ook al toe tot het EIFFEL managementteam als verantwoordelijk directeur voor Business Development & Innovatie.

Bram van Beetz
Bram van Beetz

Met deze versterkingen heeft EIFFEL nieuwe disciplines en diepgaande marktkennis in huis gehaald om haar positie verder uit te bouwen.

Bram van Beetz
Van Beetz maakt de overstap als commercieel directeur bij Yacht, na ruim 20 jaar betrokkenheid binnen Randstad. Eerder was Bram als directielid operationeel en commercieel verantwoordelijk voor Client Solutions binnen Yacht en voor het lanceren van verschillende dienstverleningsconcepten. Bram neemt een breed scala aan marktkennis, drive en ervaring met zich mee.

Erik Schut
Erik Schut maakte de overstap als partner bij KPMG, waar hij onder andere direct betrokken was bij de uitbouw van KPMG Management Consulting. Erik was in deze jaren onder andere verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse nieuwe oplossingen met een specialisatie in IT & Operations Advisory. In recente jaren heeft Erik specifiek veel ervaring opgedaan in digital transformation. Binnen EIFFEL is Erik sinds begin 2019 verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen van nieuwe oplossingen met als hoofdthema “EIFFEL: human powered data driven”.

Bron: EIFFEL, 26 augustus 2019

Zie ook
Investeerder Gilde neemt detacheerder Eiffel over

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.