SLUIT MENU

HeadFirst Group nieuwe naam voor HeadFirst, Source, Myler en Staffing MS

HeadFirst, Source, Myler en Staffing Management Services zijn verenigd in HeadFirst Group.
HeadFirst Group
Door de samenstelling van deze bedrijven is HeadFirst Group in staat een oplossing te bieden voor ieder inhuurvraagstuk. De organisatie, die eind 2018 van de Amsterdamse beurs ging, handelde nog onder de naam HeadFirst Source Holding maar de directie maakt nu bekend verder te gaan als HeadFirst Group. Met als doel de naam te vereenvoudigen, maar vooral het verhaal naar klanten te verhelderen.

Oplossing voor ieder inhuurvraagstuk
Gert-Jan Schellingerhout, CEO bij HeadFirst Group zegt hierover: “Wij zien onze groep als een koffer gevuld met oplossingen – zoals contracting, payrolling, matchmaking, global sourcing, Managed Service Providing en business consultancy – waarmee wij onze klanten bij ieder inhuurvraagstuk ondersteunen én begeleiden in de reis naar een professioneel inhuurproces.”

Labelstrategie blijft speerpunt
Binnen de groep blijft Staffing MS blijft een zelfstandige business unit om de onafhankelijkheid – die als Managed Service Provider essentieel is – te verankeren. Staffing MS gebruikt wel de krachten van de groep.

HeadFirst Group is het overkoepelende merk boven alle bedrijven. De labelstrategie blijft voorlopig behouden. “De verschillende merken hebben een krachtige naam, waar ook onze relaties een sterke binding mee hebben. Daarom nemen wij daar niet zomaar afscheid van,” verklaart Schellingerhout.

Internationale footprint
HeadFirst Group zet ook internationaal stappen. Schellingerhout: “Naast de Benelux zijn wij actief in onder andere Duitsland, Scandinavië, Zwitserland en Italië. Ons marktaandeel in Europa willen wij verder uitbreiden door opdrachtgevers te overtuigen van onze unieke dienstverlening, gebaseerd op onze ruime ervaring in de Benelux. Een gemeenschappelijke naam en gezamenlijk verhaal draagt hieraan bij.”

Bron: HeadFirst Group, persbericht 18 juni 2019

Zie ook
Staffing MS overgenomen door HeadFirst Source Group
Investeerder Berylliym neemt HeadFirst Source Group NV over – update
Interview: HeadFirst en Source, sterke combinatie

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.