"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

FlexKennisAwards voor Marcella van Schijndel, Please Administratie en Liza van der Kruk, E-Payroll

De winnaars van de FlexKennisAwards zijn Marcella van Schijndel van Please Administratie en Liza van der Kruk van E-Payroll.

FlexKennisAwards 2019 gewonnen door Marcella van Schijndel van Please Administratie (midden) en Liza van der Kruk van E-Payroll (rechts)
FlexKennisAwards 2019 gewonnen door Marcella van Schijndel van Please Administratie (midden) en Liza van der Kruk van E-Payroll (rechts)

Beide dames waren enorm verrast. Wij hebben ze dinsdag 23 april verrast met een heerlijke taart, bos bloemen en de enige echte FlexKennisAward!

Wat zijn de FlexKennisAwards?
De FlexKennisAward is dé onderscheiding voor diegene met de meeste kennis over de flexbranche. Op dinsdag 16 april vond de verkiezing plaats. Meedoen aan de strijd is een goede test om te kijken hoe actueel jouw kennis van de branche is. Daarnaast is het voor ons een kijkje in het niveau van de branche. Wij vinden het erg belangrijk dat medewerkers uit de branche op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Daarom hebben we er dit jaar voor gekozen om een aantal AVG vragen te verwerken in de toets.

artra organiseerde voor het derde jaar op rij de FlexKennisAwards. Alle medewerkers van uitzend-, detacherings- en payrollorganisaties konden meedoen aan de FlexKennisAwards.

Winnaar Marcella van Schijndel van Please Administratie
Marcella van Schijndel is momenteel bezig met de Basisopleiding Payrollspecialist van artra. De FlexKennisAwards waren voor haar een mooie manier om te testen hoe het met haar kennis is gesteld. Daarom was het voor haar een extra grote verrassing dat ze de FlexKennisAward heeft gewonnen. Daarnaast vindt Marcella het belangrijk om haar kennis continu up-to-date te houden in de snel veranderende wereld van Payroll. Binnenkort gaat ze het examen maken, wij wensen haar uiteraard heel veel succes!

E-Payroll, winnaar FlexKennisAward 2019, categorie NBBU

Winnaar Liza van der Kruk van E-Payroll – Categorie NBBU
Voor Liza van der Kruk was het een echte verrassing dat ze had gewonnen. E-Payroll doet elk jaar mee om te kijken hoe het is gesteld met de kennis en hoe zij staan ten opzichte van de rest in de markt. Kennis is binnen E-Payroll erg belangrijk. Er worden daarom regelmatig opleidingen en trainingen door de medewerkers gevolgd om op deze manier zo goed mogelijk informatie tot zich te nemen. Op deze manier kun je de klanten optimaal informeren! Alle medewerkers binnen E-Payroll volgen de Basisopleiding Intercedent. Wanneer een medewerker de opleiding volgt is het voor de rest ook een mooie mogelijkheid om zijn/haar kennis weer even op te frissen. Binnen het team wordt kennis continu gedeeld om op deze manier elkaar scherp te houden. Zo kun je uiteraard je klant optimaal bedienen! Liza wil zelf het liefst alles weten, mocht dit toch niet het geval zijn dan zoekt ze het uit totdat ze het wel weet.

Indoor Skydiven
Beide winnaressen winnen een volledig verzorgde Indoor Skydive sessie. Halverwege mei hopen we dit in te kunnen plannen. Wij houden jou uiteraard op de hoogte via onze social media kanalen!

FlexKennisAwards 2020
Volgend jaar organiseert artra de FlexKennisAwards weer! “Wij zien het als een mooie gelegenheid om je kennis te testen. Wij zijn voorstander van het updaten van je kennis, daarom bieden we jou deze mogelijkheid aan,” aldus de organisatie.

Bron: artra, 25 april 2019

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.